Michelin na sajmu poljoprivredne mehanizacije SIMA

Vesti - Michelin na sajmu poljoprivredne mehanizacije SIMA

Za Michelin, evropskog lidera u proizvodnji guma za poljoprivredu i svetskog lidera za radijalne gume u poljoprivredi, 75. SIMA sajam je prilika da demonstrira svoje kapacitete u inovacijama.


Sajam ovakve veličine služi kao primer koji nam omogućava da prikažemo realna i prihvatljiva rešenja koja smo razvili za naše klijente, bez obzira da li su oni korisnici, prodavci ili proizvođači opreme.


Ove godine, pozicionirali smo se u bliskoj budućnosti kroz zvanično predstavljanje MICHELIN AXIOBIB 2m32, naše nove gume za današnje, izuzetno jake traktore.
Ovaj prototip se već može videti na traktoru New Holland’s T, koji je izložen ispred sajamskih objekata.


Ovaj koncept gume odlično prikazuje našu posvećenost „inovativnosti da bi zadovoljili potrebe poljoprivrednih proizvođača“ i u isto vreme učvršćuje naš konstantni fokus na istraživanja i razvoj.
Ovaj fokus i posvećenost nastavljeni su i kroz našu gumu AXIOBIB 2m32 i vode do MICHELIN AXIOBIB IF 900/60R42 i MICHELIN CEREXBIB IF 900/60R38 CFO za današnje jake traktore i kombajne.


Predstavljene 2012. godine, ove dve nove veličine odgovaraju potrebama poljoprivrednih proizvođača i proizvođača poljoprivredne opreme i dodataka, i ključni proizvođači su sa entuzijazmom pozdravili njihovo pojavljivanje na tržištu.


Irina DRĂGAN PR Manager Michelin-a

Subota 16 Mart 2013


Korisnički panel